Lösningar

Branscher

Butik och e-handel

 • Artikelbild – Visa artikelns bild i den storlek du behöver för att se alla detaljer.
 • Etiketter och Utskrifter – Skriv ut etiketter med pris och streckkod för ett effektivt arbetsflöde.
 • Inventera – Inventera lagret med hjälp av en bärbar dator och streckkodsläsare, handdator med streckkodsläsare eller mobiltelefon med kamera.
 • Smarta Priser – Få en överblick och justera inköpspris, kalkylpris, försäljningspris, täckningsgrad och marginal i en och samma vy.

Livsmedel och läkemedel

 • Etiketter och Utskrifter – Skriv ut etiketter med serienummer, batchnummer, bäst före och GS1-128-streckkod för ett effektivt arbetsflöde.
 • Inventera – Med hjälp av en bärbar dator och streckkodsläsare, handdator med streckkodsläsare eller mobiltelefon säkerställer du att rätt antal, serienummer, batchnummer och bäst före finns på lagret.
 • Stock Keeper – Ha fullständig koll på ditt lager med in- och utleverans av produkter med serienummer, batchnummer och bäst föredatum på flera lager och lagerplatser. Spåra serienummer, batchnummer och bäst föredatum för att uppfylla lagkraven.

Redovisning och revision

 • Klientkoll – Samla in kopior av kundernas körkort, id-kort eller pass signerade med BankID för en smidigare arbetsdag.

Service av maskiner

 • Etiketter och Utskrifter – Skriv ut etiketter med serienummer, batchnummer, bäst före och GS1-128-streckkod för ett effektivt arbetsflöde.
 • Inventera – Med hjälp av en bärbar dator och streckkodsläsare, handdator med streckkodsläsare eller mobiltelefon säkerställer du att rätt antal, serienummer och batchnummer finns på lagret.
 • Stock Keeper – Ha fullständig koll på ditt lager med in- och utleverans av produkter med serienummer och batchnummer på flera lager (servicebilar) och lagerplatser. Spåra serienummer och batchnummer för snabb kundservice.

Applikationer

Klientkoll

Hjälper dig som är redovisningskonsult och redovisningsbyrå att uppfylla kraven i lagen om penningtvätt och finansiering av terrorism.

#VismaAdvisor #VismaEEkonomi #smidigarearbetsdag #AML

Mail Invoices

Istället för att manuellt spara ned fakturor som bifogats i mail så låter du Mail Invoices göra det automatiskt. Dessutom döps filerna så att de är lätta att härleda. Det går även att automatisera flödet med startväxlar.

#VismaAdministration #VismaEEkonomi #smidigarearbetsdag

MAWINGU Artikelbild

Sluta irritera dig över att du bara kan se en liten version av bilden du knutit till en artikel i Visma Administration.

#VismaAdministration

MAWINGU Etiketter & Utskrifter

Skriv ut etiketter, listor och andra utskrifter från ditt affärssystem på ett enkelt och flexibelt sätt, manuellt eller automatiserat – du bestämmer själv. Hanterar avancerade streckkoder med serienummer, batchnummer, bäst föredatum och SSCC.

#VismaAdministration #Livsmedel #Läkemedel #Frakt #Kolli #Automatisera #GS1-128 #Serienummer #Batchnummer #Bästföre

MAWINGU Inventera

Inventera ditt lager snabbt och enkelt med bärbara datorer och streckkodsläsare, handdatorer med streckkodsläsare eller mobiler. Hanterar serienummer, batchnummer, bäst föredatum samt flera lager och lagerplatser.

#VismaAdministration #Livsmedel #Läkemedel #FleraLagerplatser #GS1-128 #Serienummer #Batchnummer #Bästföre

MAWINGU Smarta Priser

Smarta Priser gör det mycket smidigare att ha koll så relaterade artiklar, exempelvis skor i olika storlekar eller byxor i olika färger, har rätt försäljningspris utan att du måste hoppa mellan olika vyer för varje artikel.

#VismaAdministration #smidigarearbetsdag #Inkommandeföljesedel #Leverantörsfaktura #Priser

MAWINGU Smarta Textrader

Gör det mycket enklare att skriva längre texter på offerter, order, fakturor och avtal i Visma Administration.

#VismaAdministration #smidigarearbetsdag

MAWINGU Stock Keeper

Ha fullständig koll på ditt lager med in- och utleverans av produkter med serienummer, batchnummer och bäst föredatum på flera lager och lagerplatser.

#VismaAdministration #Livsmedel #Läkemedel #Spårning #FleraLager #FleraLagerplatser #Serienummer #Batchnummer #Bästföre


Just Type Calendar

En app som gör det enkelt att hantera din kalender på iPhone och iPad, framförallt om du är synskadad eller blind och använder VoiceOver.

#iOS, #iPhone, #iPad

KWENDA – Information och guidning

En lösning för inomhusnavigering med app för iPhone och iPad. Använder bluetooth beacons och är byggd för att vara tillgänglig för alla från grunden.

#iOS, #iPhone, #iPad


Visma Administration och skärmläsare

Om du har en synnedsättning eller är blind och använder en skärmläsare när du jobbar med datorn behövs en anpassning för att du ska kunna använda Visma Administration.

#NVDA, #VismaAdministration