MAWINGU Etiketter & Utskrifter

Applikationens ikon

MAWINGU Etiketter & Utskrifter gör det enkelt att skriva ut från ditt affärssystem. Med den smarta designen av applikationen kan du skriva ut etiketter utifrån en inkommande följesedel, offert, order, faktura eller mata in artikelnumren manuellt.

Skärmbild av MAWINGU Etiketter & Utskrifter redo att skriva ut etiketter för en följesedel.

Designa utskrifterna visuellt

Med den inbyggda utskriftdsdesignern skapar du enkelt etiketter för alla dina artiklar. Oavsett om du har en etikettskrivare eller skriver ut på ett ark med etiketter så går det att lösa. Lika enkelt är det att skapa en lista eller exempelvis en följesedel.

Spårningsinformation på etiketterna

Om du anger serienummer, batchnummer och bäst föredatum när du registrerar en inkommande följesedel kan du skapa etiketter med streckkoder som innehåller både artikelns streckkod och spårningsinformationen. Det gör att det blir effektivare och risken för fel minskar drastiskt när du plockar artiklarna för leverans samtidigt som du underlättar för dina kunder.

Data som kan hämtas

Eftersom Etiketter och Utskrifter hämtar data via SQL så är det bara fantasin som sätter gränser för vad som finns att arbeta med.

I installationen ingår några färdiga utskriftslayouter och flertalet etikettmallar som hämtar data utifrån olika scenarier.

  • Artiklar
  • Faktura
  • Inkommande följesedel
  • Kolli på order
  • Kollirader på order
  • Manuell inmatning av artikelnummer
  • Offert
  • Order

Automatisera och effektivisera

Eftersom Etiketter & Utskrifter kan styras med startväxlar är det enkelt att få till ett automatiserat arbetsflöde både från ditt affärssystem och andra integrationer.

Prova helt gratis

När du använder Etiketter & Utskrifter mot Övningsbolaget AB så behövs ingen licens så du kan ladda hem och prova utan att behöva känna dig stressad av någon provperiod som löper ut, du gör det helt enkelt i din egen takt.

Ladda ned

FilDatumStorlek
Whats-New.md2024-06-201.96 Kb
setup_MAWINGU_Etiketter och Utskrifter_2.0.24240.0.exe2024-06-208.67 Mb

Dokumentation

Plugin Error: Could not fetch converted markdown file.